Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

La inceputul aniilor 90, Jarmo Sjoholm a inventat sistemul cu panouri de sticla fara profile verticale COVER GLASS CURTAIN.

Datorita unicitatii tehnologiei, a devenit primul sistem din lume care ofera posibilitatea de a glisa panourille de sticla pe diferite unghiuri si de a le deschide din orice parte se doreste.

Sistemul Cover are o suprafata total transparenta,si nu exista nici un obstacol vizual care sa impiedice privirea peisajului din exterior.

Asigura spatiului protectie impotriva intemperiilor naturii, reducand pierderile de caldura cu pana la 60 %,asigurand si o foarte buna izolare fonica.

Sistemul foloseste sticla securizata de 6 - 8 -10 -12 mm, cu inaltimea maxima de 380 cm, latimea panourilor variind intre 60- 100 cm.

Cover a obtinut certificatul ETA ( European Technical Approval) fiind in conformitate cu toate conditiile Europene de siguranta si sanatate, rezistenta la vant si impact fiind certificate de sistemul de calitate ISSO 9001.

Avand un mare success la nivel mondial si fiind patentat in numeroase tari si continente, sistemul imbunatateste estetica fatadelor fara sa afecteze linia arhitecturala a cladirilor.

Imbina armonios noul cu un spatiu natural,creand un ambient fascinant in toate anotimpurile .

0