Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

COVER GLASS DESIGN

Comercial

Soluții adaptabile pentru planuri inovatoare.

În proiectarea arhitecturală de astăzi, este important să creați clădiri care au fost proiectate pentru a satisface cerințele din următoarele domenii: proiectare, siguranță, durabilitate, ușurință, utilizare a spațiului, eficiență energetică, reciclare, flexibilitate și confort. Produsele din sticlă și aluminiu ale CoverGlobal Ltd îndeplinesc aceste cerințe. De exemplu, sistemul fără geamuri de acoperire a balconului și terasei poate fi adaptat la o varietate de structuri datorită proprietăților sale tehnice.

Cover Glass Design oferă arhitecților și proiectanților un pachet complet de informații tehnice, care include, de exemplu: imagini DWG și SolidWorks, informații tehnice despre produse și informații despre testarea produselor.

Personalul nostru instruit și profesionist este disponibil pentru informații suplimentare și vă va ajuta să găsiți cele mai bune soluții tehnice.

Contactați-ne și vom găsi cea mai bună soluție de produs COVER pentru dvs.!

Echipa COVER